Yusuf Akdaş Anaokulu

Vizyon: Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden, *Çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, *Çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlayan, Öğrencilerini ,velilerini ve Çalışanlarını bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu bir okul olmaktır.

Misyon: Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; öğrencilerimizin bedenen, zihnen ve duygusal gelişimini sağlamak için ilgi ve ihtiyaçlarına uygun yaparak yaşayarak öğrenecekleri ortam yaratmaktır. İyi alışkanlıklar kazandırarak Türkçemizi doğru ve güzel konuşmalarını sağlayarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip kendini ifade edebilen özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza uzak oturan öğrencilerimiz için servis imkanı vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://770321.meb.k12.tr

Adres - Yusuf Akdaş Anaokulu Mehterçeşme Mah.. 1881. Sok. No 8 Esenyurt / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz merkezi yerleşim yerinde bulunmaktadır. Çok yakınında özel hastane, zincir marketler ve çok sayıda iş yerleri bulunmaktadır.

Ulaşım Okulumuzdan E5 Karayoluna otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca okulumuz Beylikdüzü Metrobüs durağına (Marmarapark AVM) 15 dk yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ,İstanbul il merkezine 22 km,Esenyurt İlçe Merkezine 2.5 km mesafededir.